back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αήττητος παραμένει ο ΠΑΟΚ, 2-0 τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Αήττητος παραμένει ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε εύκολα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 2-0, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε τα γκολ του στο 2ο λεπτό των δύο ημιχρόνων. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μαουρίσιο και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζαμπά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, είπε με το τέλος του παιχνιδιού: “Σε αυτό το επίπεδο με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος όταν κάνεις αυτά τα λάθη δεν έχεις τύχη να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω. Είναι δίκαια η νίκη του ΠΑΟΚ”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου υποστήριξε: “Κάναμε ένα φανταστικό παιχνίδι καθώς κοντρολάραμε τον ρυθμό, πετύχαμε δυο γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Μείναμε με δέκα παίκτες δεχτήκαμε κάποια πίεση στην οποία αντεπεξήλθαμε. Ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για εμάς. Αλλά και πάλι είχαμε ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Και για αυτό έζησα τόσο έντονα το ματς προς το τέλος”.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης – Πούγγουρας (69′ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης – Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε (69′ Δώνης), Ινσούα- Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (46′ Εμμανουηλίδης), Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82′ Πέντρο Ενρίκε) – Μαουρίσιο, Σάχοβ (77′ Σάχοβ) – Λημνιός, Μπίσεσβαρ (70′ Σέρζιο Ολιβέιρα), Ζαμπά- Άκπομ.

Δείτε το live:

Διαιτητής: Κέλετ (Δανία)
Βοηθοί: Χούμελγκααρντ (Δανία), Σόρενσεν (Δανία)
4ος: Τσαμούρης (Πειραιά)

Οι αρχικές ενδεκάδες:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης -Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης – Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Κάτσε, Ινσούα- Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Μαουρίσιο, Σάχοβ – Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά- Άκπομ.

2ο λεπτό Ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Μαουρίσιο. Στο κόρνερ που έγινε από τα αριστέρα η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι με τον Βραζιλιάνο να έρχεται και να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο.

21ο λεπτό Καλή ευκαιρία για ΠΑΟΚ Βαθιά μπαλιά προς τον Ζαμπά ο οποίος γύρισε στο ύψος του πέναλτι προς τον Μαουρίσιο ο οποίος έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει στο σώμα του Μαυρομάτη.

35ο λεπτό Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή αυτός έκανε το κοντρόλ αλλά το γυριστό του Άγγλου έφυγε αρκετά έξω από την εστία του Διούδη.

45ο λεπτό +2΄Απίστευτη ευκαιρία για Παναθηναϊκό Βαθιά μπαλιά προς τον Μακέντα ο οποίος μπήκε στην περιοχή με τη μπάλα να φεύγει λίγο προς τα αριστερά. Ο Ιταλός επιχείρησε και το σουτ με τον Πασχαλάκη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

47ο λεπτό Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο λεπτό του δευτέρου μέρους. Ο Μάτος έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά και την παράλληλη μπαλιά πρς τον Μπίσεσβαρ με τον Κουρμπέλη να προσπαθεί να διώξει αλλά έστειλε τη μπάλα στον Ζαμπά ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 του ΠΑΟΚ.

71ο λεπτό Κόκκινη κάρτα στον Ζαμπά απευθείας. Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να κοντρολάρει τη μπάλα, δεν είδε τον Κολοβέτσιο που είχε βγει πρώτος στη μπάλα και τον χτύπησε με αποτέλεσμα ο Δανός διαιτητής να του δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα.

76ο λεπτό Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Τρομερό σουτ έξω από την περιοχή του Ινσούα με το δεξί με τον Πασχαλάκη να πετάγεται στο γάμα και να διώχνει σε κόρνερ.

83ο λεπτό Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Μπουζούκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και έκανε το σουτ με το αριστερό με τον Πασχαλάκη να διώχνει σωτήρια.

84ο λεπτό Τρομερή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τρεις παίκτες με τον Ακπόμ να δίνει στον ανενόχλητο Κρέσπο, αυτός την γύρισε προς τον Πέδρο Ενρίκε που έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε τη μπάλα εκτός εστίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα