back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής των Prodigy Κιθ Φλιντ

Διαβάστε επίσης

Tην τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα σε ηλικία 49 ετών, ο τραγουδιστής των Prodigy, Κιθ Φλιντ.

Με επίσημη ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μπάντα δήλωσε πώς «ο αδερφός μας έδωσε τέλος στην ζωή του».

O Φλιντ εντοπίστηκε από την αστυνομία το πρωί στο σπίτι του, όταν ασθενοφόρο ανταποκρίθηκε σε κλήση για έναν άνδρα που δεν είχε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός του δεν φαίνεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

«Μας κάλεσαν λόγω ανησυχίας για την υγεία ενός άνδρα, σε μια διεύθυνση στο Μπρουκ Χιλ, Νορθ Εντ, λίγο μετά τις 8:10 το πρωί» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσεξ.

«Πήγαμε και, δυστυχώς, ένας 49χρονος άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Οι συγγενείς του έχουν ενημερωθεί, ο θάνατος δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος και θα συνταχθεί αναφορά για τον ιατροδικαστή» πρόσθεσε.

Ο Κιθ Φλιντ γεννήθηκε στο Ρεντμπρίτζ του ανατολικού Λονδίνου. Ξεκίνησε ως χορευτής στο γκρουπ, ενώ τραγούδησε τις δύο μεγαλύτερες επιτυχίες των Prodigy, «Firestarter» και «Βreathe», που έφτασαν στο νούμερο ένα των charts.

Οι Prodigy αναδύθηκαν από την underground rave σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και έγιναν μία από τις σπουδαιότερες μπάντες του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχουν πουλήσει περίπου 30 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, έχουν κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Brit, τρία MTV Video Music Award, δύο Kerrang, πέντε MTV Europe Music Awards, και δύο υποψηφιότητες για Grammy.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα