back to top
18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γεροβασίλη κατά Μητσοτάκη: «Προκαλεί φόβο για να χειραγωγήσει τους πολίτες»

Διαβάστε επίσης

Δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ χαρακτήρισε αστείο αυτό που λέγεται ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου τα έχει κάνει πλακάκια με τους κακοποιούς.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, η κ Γεροβασίλη κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ για όψιμο ενδιαφέρον αναφορικά με την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τμήμα καταργήθηκε το 2014 επι υπουργίας του Νίκου Δένδια, μετά από αλλεπάλληλες εμπρηστικές επιθέσεις, με πρόσχημα ότι είχε καταγγελθεί από την Διεθνή Αμνηστία για τις συνθήκες κράτησης.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη ΝΔ ότι είναι «υποκίνηση σε πράξεις βίας» αυτό που ισχυρίζεται ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να πάει στην Μακεδονία χωρίς ΜΑΤ, ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ότι προσπάθησε να συγκαλύψει τον σύμβουλο του για παιδεραστία.

«Επειδή στο πεδίο της οικονομίας η ΝΔ χάνει θέλει να παίξει στο πεδίο του φόβου για να χειραγωγήσει τους πολίτες» είπε η κ Γεροβασίλη.

Τέλος, για το κέντρο της Αθήνας τόνισε ότι υλοποιείται το σχέδιο «Περσέας» με τη συνεργασία πολλών δυνάμεων, λέγοντας ότι έχει διαμορφωθεί μια άλλη εικόνα και γύρω από το οικονομικό πανεπιστήμιο.

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα