back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Γιουβέντους 2-1 τη Νάπολι και…καθάρισε την υπόθεση τίτλος

Διαβάστε επίσης

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 της Νάπολι και ανέβασε τη διαφορά των δύο ομάδων στους 16 βαθμούς, τελειώνοντας την υπόθεση τίτλος.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 της Νάπολι και η διαφορά των δύο ομάδων άνοιξε στους 16 βαθμούς. Οι «μπιανκονέρι» παρέμειναν αήττητοι στο Καμπιονάτο και είναι όλο και πιο κοντά στην τέταρτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κομβικό σημείο της αναμέτρησης αποδείχτηκε το 25ο λεπτό, όταν ο Μέρετ ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά από λάθος γύρισμα του Μαλκούιτ. Ο Ρόκι τον απέβαλε κι από την εκτέλεση φάουλ ο Πιάνιτς νίκησε τον Οτσόα (28’). Στο επόμενο λεπτό οι Ναπολιτάνοι, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, άγγιξαν το γκολ, αλλά το δοκάρι το στέρησε στον Ζιελίνσκι και στο 39’ ο Τσαν με κεφαλιά από κόρνερ του Μπερναρντέσκι ζεύγαρωσε τα τέρματα της ομάδας του Αλέγκρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με τον Πιάνιτς να δέχεται 2η κίτρινη για χέρι και στο 61’ οι γηπεδούχοι μείωσαν, με προβολή του Καγιεχόν, μετά από σέντρα του Ινσίνιε, μεταξύ Κιελίνι και Στσέζνι. Ακολούθησε… μονότερμα της Νάπολι, δεύτερο δοκάρι του Ζιελίνσκι (70’) μετά από απόκρουση του Στσέζνι, χαμένο πέναλτι του Ινσίνιε (84’), αλλά η «γηραιά κυρία» άντεξε…

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Μαλκουίτ (46’ Μέρτενς), Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι, Καγιεχόν (78’ Ουνάς), Άλαν, Ρουίς, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Μίλικ (27’ Οσπίνα).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέζνι, Κανσέλο (61’ Ντε Σίλιο), Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Τσαν, Πιάνιτς, Ματουιντί, Μπερναρντέσκι (85’ Ντιμπάλα), Μάντζουκιτς (74’ Μπεντανκούρ), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα