back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Ολυμπιακός ψάχνει νίκη-οξυγόνο στη Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό-σοκ από τη Λαμία στο Κύπελλο, καλείται και να νικήσει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για να “κλειδώσει” τη δεύτερη θέση.

O Ολυμπιακός μετά την ψυχρολουσία από τον αποκλεισμό του από τη Λαμία για το Κυπέλλο, έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει, με νίκη, από σήμερα τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.Σε μία βέβαια χρονιά που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως πετυχημένη για τους ερυθρόλευκους, η έξοδος στα προκριματικά του Champions League, είναι ότι απέμεινε στην ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη στις 19:00-ΕΡΤ1 και με νίκη θα αποσπαστεί έντεκα βαθμούς από ΑΕΚ και Ατρόμητο, με επτά αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός των ερθρόλευκων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σισέ που ταλαιπωρείται από ίωση και τους τραυματίες Ντίας, Βούκοβιτς, Χριστοδουλόπουλο, όπως και τους ανέτοιμους Ελαμπντελαουί και Καμαρά. Ο Πορτογάλος αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Ο Σα, εκτός απροόπτου, θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Μιράντα και Μεριά κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Κούτρη αριστερά και τον Τοροσίδη δεξιά στις πτέρυγες της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Γκιγέρμε θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Μασούρα, Ποντένσε και Φορτούνη να κινούνται πίσω από τον Χασάν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα