back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φ. Γεννηματά από Μάτι: Η κ. Δούρου οφείλει να παραιτηθεί

Διαβάστε επίσης

«Ύστερα από τις σημερινές διώξεις η κα Δούρου οφείλει να παραιτηθεί. Εμείς δεν καταδικάζουμε κανέναν, αλλά έχει πολύ σημαντικά καθήκοντα, στα οποία απέδειξε ότι δεν είναι ικανή να ανταποκριθεί». Αυτό τόνισε -μεταξύ άλλων- η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στο Μάτι όπου συναντήθηκε με τοπικούς φορείς.

Η κ. Γεννηματά κάλεσε την κ. Δούρου να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της για λόγους στοιχειώδους ευθιξίας απέναντι στη μνήμη των εκατό ανθρώπων, που έχασαν τη ζωή τους. Ευθύνες,-όπως επεσήμανε -που τόσο η ίδια, όσο και ο κύριος Τσίπρας και η κυβέρνησή του προσπάθησαν με τόση αναλγησία να αποποιηθούν

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε οτι η επίσκεψη της στο Μάτι ήταν προγραμματισμένη εδώ και πάρα πολύ καιρό γιατί θέλουμε -όπως είπε -να σταθούμε στο πλευρό των ανθρώπων που έχουν μείνει πίσω, προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους και να κλείσουν τις πληγές τους. Τα προβλήματα-πρόσθεσε- είναι πολλά και όλα προχωρούν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Τέλος, δεσμεύθηκε εκ νέου οτι το Κίνημα Αλλαγής δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ο αγώνας των ανθρώπων αυτών. Έχουν δικαίωμα να έχουν την πολιτεία στο πλευρό τους, κατέληξε η κ. Γεννηματά.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα