back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης: Τροχονόμος συμφερόντων η κυβέρνηση Τσίπρα

Διαβάστε επίσης

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Ρόδο, υποστηρίζοντας ότι “διανύει τους τελευταίους μήνες της εξουσίας της και φέρεται μερικές φορές στη Βουλή ως να είναι τροχονόμος συμφερόντων”.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, με τροπολογία που κατέθεσε η κυβέρνηση αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το κράτος τιμολογεί τα φάρμακα και δίνει για πρώτη φορά, δυνατότητα να αυξηθούν οι τιμές αυτών των φαρμάκων.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ έκανε λόγο για “δώρο του ΣΥΡΙΖΑ στις πολυεθνικές του φαρμάκου” και υποστήριξε ότι “οι πολίτες καταλαβαίνουν πια ποιος δήθεν πολεμά τα μεγάλα συμφέροντα, ενώ στην πραγματικότητα τα υπηρετεί με σκανδαλώδη τρόπο».

Αναφερόμενος από την Ρόδο και στην άσκηση διώξεων για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν θέλει να ζητήσω την παραίτηση της κυρίας Δούρου, αλλά να ζητήσει από τους πολίτες της Αττικής να στείλουν στις επερχόμενες εκλογές ένα μήνυμα, που θα στείλει και την κυρία Δούρου και τον κ. Τσίπρα, επιτέλους στο σπίτι τους”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα