back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κ. Μπακογιάννης στην ΕΛΕΠΑΠ: Η Αθήνα να γίνει πόλη βιώσιμη για όλους

Διαβάστε επίσης

«Το αίτημά σας να γίνει η Αθήνα προσβάσιμη παντού και για όλους δεν είναι απλώς αυτονόητο. Αποτελεί υποχρέωση μιας δημοκρατικής πόλης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Πρώτα απ΄ όλα, για όσους το έχουν απόλυτη ανάγκη». Το μήνυμα αυτό έστειλε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων).

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε με παιδιά, γονείς και δασκάλους και επεσήμανε ότι η Αθήνα πρέπει και θα γίνει μία πόλη στην οποία η βιώσιμη κινητικότητα, δηλαδή η δυνατότητα όλων των ανθρώπων να μετακινούνται εύκολα, δεν θα είναι ζητούμενο. Παράλληλα εξήρε το έργο που γίνεται στην ΕΛΕΠΑΠ: «Όλοι σας, με πρώτη την πρόεδρο κα Μαριάννα Μόσχου, συγκινείτε με την προσφορά σας. Δίνετε καθημερινά μαθήματα ζωής. Είδα με τα μάτια μου παιδιά να βρίσκουν εδώ τον τρόπο και τον δρόμο για να εξελιχθούν από την βρεφική ηλικία μέχρι την αποφοίτησή τους. Να εξελιχθούν κινητικά, νοητικά, κοινωνικά. Το έργο σας είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο».

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην ΕΛΕΠΑΠ ο Κώστας Μπακογιάννης περιηγήθηκε στους χώρους και ενημερώθηκε για τις μεθόδους που ακολουθούν οι εκπαιδευτικοί για την πρόοδο των παιδιών αρκετά από τα οποία, μετά την αποφοίτησή τους, εργάζονται στην Εταιρία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα