14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

14.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στην Αθήνα το φετινό Davis Cup με τη συμμετοχή του Τσιτσιπά

Διαβάστε επίσης

Η Επιτροπή του Davis Cup αποφάσισε να αναθέσει στην Ελλάδα τη διοργάνωση στην Ε.Φ.Ο.Α.. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 9-16 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η αποστολή θα απαρτίζεται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη. Αρχηγός της Αποστολής θα οριστεί ο Απόστολος Τσιτσιπάς με Εθνικό Προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και Εκπρόσωπο-Συντονιστή από το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. τον Αναπληρωτή Έφορο Αγωνιστικού, Διονύση Κοντονή.

Η χώρα μας αγωνίζεται στο Group III της Ευρωαφρικανικής Ζώνης, στο οποίο συμμετέχουν οκτώ χώρες. Αντίπαλοι της Εθνικής μας είναι οι χώρες, Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας, Εσθονία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Μονακό, Μαυροβούνιο, Πολωνία.

Η διοργάνωση θα γίνει στο Tatoi Club, όπου πραγματοποιήθηκε και το Fed Cup το 2018.Το αίτημα της Ε.Φ.Ο.Α. έγινε ομόφωνα δεκτό και τελικά παρέμεινε μόνη υποψήφια για τη διοργάνωση και μάλιστα σε μεγάλη ευχαρίστηση της ITF, αφού η διοργάνωση του FED CUP το 2018 δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων των χωρών, που συμμετέχουν.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζοντας ολόκληρη την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις, θέλω να ευχαριστήσω την Διεθνή Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της στην Ε.Φ.Ο.Α. και είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη.

Δύο συνεχόμενα χρόνια, αναλαμβάνουμε Παγκόσμιες Διοργανώσεις, γεγονός που πιστοποιεί την αγάπη και εκτίμηση προς την Ε.Φ.Ο.Α. της Διεθνούς Οικογένειας του Τένις. Άλλη μια φορά ο Γιάννης Μυτιληναίος φιλοξενεί γενναιόδωρα στις εγκαταστάσεις του Tatoi Club τις Εθνικές μας Ομάδες. Η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά σηματοδοτεί την άνοδο της Εθνικής μας και μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες ΤΟΚΥΟ 2020».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα