back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στο «Μύρτιλλο» η 3η Συνάντηση Αθηναίων με τον Π. Γερουλάνο

Διαβάστε επίσης

Στον πολυχώρο “Μύρτιλλο” στο πάρκο ΚΑΠΑΨ πραγματοποιήθηκε απόψε η τρίτη ” Συνάντηση Αθηναίων”, μία πρωτοβουλία του υποψήφιου Δημάρχου, Παύλου Γερουλάνου.

Ο Παύλος Γερουλάνος μίλησε για το όραμά του, για την 7η Δημοτική Κοινότητα, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες του προκειμένου να ξανανιώσουν, όπως είπε χαρακτηριστικά, “οι κάτοικοι περήφανοι για την γειτονιά τους” και απάντησε σε ερωτήσεις κατοίκων της περιοχής που βρέθηκαν στο «Μύρτιλλο».

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε και στην τεράστια σημασία που έχουν για τον ίδιο και την ομάδα του ,οι ” Συναντήσεις Αθηναίων “, μια νέα μορφή διαλόγου με δημότες, πρωτοβουλία που εγκαινιάστηκε στο Νέο Κόσμο, στις 20 Φεβρουαρίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Πρόεδρος του Αθήνα 9,84 Δήμητρα Σιδερή.

Να σημειωθεί ότι το «Μύρτιλλο» είναι ένα κοινωνικό καφέ ,το πρώτο στην Ελλάδα ,το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με εργαζομένους, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Το κοινωνικό αυτό καφέ στεγάζεται, έπειτα από παραχώρηση του Δήμου Αθηναίων , σε κτήριο που βρίσκεται μέσα στο πάρκο ΚΑΠΑΨ ( στη συμβολή των οδών Τριφυλίας και Λάμψα ), στους Αμπελόκηπους.

Εν τω μεταξύ, με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Γερουλάνος, του ζητεί να αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να αντιστραφεί η σημερινή κατάσταση στα Εξάρχεια. Συγκεκριμένα, ζητά απ’ τον πρωθυπουργό «να αναλάβει να συντονίσει μία συνάντηση εργασίας με τους αρχηγούς των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου της χώρας, τον δήμαρχο Αθηναίων και τους υποψήφιους δημάρχους για τον δήμο Αθηναίων, «ώστε να εκφράσουμε με συγκεκριμένες αποφάσεις την πολιτική βούλησή μας να αντιστραφεί επιτέλους η σημερινή κατάσταση στα Εξάρχεια». Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο, η επιστολή είχε σταλεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, και σε συνέχεια ανοιχτής επιστολής εκατοντάδων κατοίκων των Εξαρχείων.

Λία Ιατρίδου, newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα