back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φ. Γεννηματά: Προσκλητήριο σε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το ΚΙΝΑΛ

Διαβάστε επίσης

Προσκλητήριο σε κάθε προοδευτικό πολίτη να ενισχύσει το Κίνημα Αλλαγής απηύθυνε η Φώφη Γεννηματά κατά τον χαιρετισμό της στο πλαίσιο εκδήλωσης του Δικτύου Ισότητας του ΚΙΝΑΛ με αφορμή τον αυριανό εορτασμό της ημέρας της Γυναίκας.

Το θέμα της ισότητας κρίθηκε αλλά δεν λύθηκε, ανέφερε η κ.Γεννηματά. Αν και έχουν γίνει βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά βήματα πίσω, είπε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής επισημαίνοντας οτι η Ελλάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση της ΕΕ σε ότι αφορά την ισότιμη πρόσβαση στην εργασία. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις συντάξεις χηρείας χαρακτηρίζοντας απάνθρωπο το κυβερνητικό μέτρο καθώς και στις γυναίκες θύματα βίας τονίζοντας οτι η θυματοποίηση ξεκινά απο τη σιωπή.
Αναφερόμενη στα 25 χρόνια χωρίς τη Μελίνα Μερκούρη έκανε λόγο για μια ξεχωριστή και ασυμβίβαστη Ελληνίδα.
Τέλος , σε οτι αφορά την πολιτική επικαιρότητα, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε σε δήθεν επίθεση φιλίας του Αλέξη Τσίπρα καλώντας τους πολίτες να την αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους. Έχουμε μέτωπο με την ακροδεξιά και τον λαϊκισμό δήλωσε η κ. Γεννηματά και τη σημαία την έχουν σηκώσει οι Ευρωσοσιαλιστές με μπροστάρη τον Φρανς Τίμερμανς. Επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό λέγοντας οτι στηρίζεται στην ακροδεξιά για να μείνει στην εξουσία. Έχουμε μέτωπο, πρόσθεσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής με τα προβλήματα που δημιούργησε ο κ. Τσίπρας στην ελληνική κοινωνία.
Κατερίνα Παπαβασιλείου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα