back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Διαβάστε επίσης

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς κέρδισε με 3-1 την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, αν και είχε χάσει με σκορ 2-0 στην Αγγλία.

Η Γιουνάιτεντ, αν και είχε παθητικό ρόλο σχεδόν σε ολόκληρο το ματς, εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των Παριζιάνων στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε δύο γκολ με τον Λουκάκου (2’, 30)’, ενώ δεν «χάλασε» το πλάνο της όταν ο Μπερνάτ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους (12’).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σόλσκιερ «έσβησε» το παιχνίδι και ο Τούχελ έπεσε στην παγίδα, αφού δεν φρόντισε να καθαρίσει την πρόκριση και κράτησε ζωντανή την αντίπαλό του.

Η Γιουνάιτεντ έπαιξε… ρέστα στο φινάλε και της βγήκε. Το VAR και ο Σκόμινα αποφάσισαν ότι ήταν πέναλτι ένα χέρι του Κιμπεπέ ύστερα από σουτ του Νταλότ και ο Ράσφορντ νικώντας τον Μπουφόν (90+4’) ολοκλήρωσε τον θρίαμβο.

Παρί Σεν Ζερμέν (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Κέρερ (70’ Παρέδες), Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ – Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντάνι Άλβες, Ντράξλερ (70’ Μενιέ), Ντι Μαρία – Εμπαπέ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ (87’ Γκρίνγουντ), Σμόλινγκ, Λίντελοφ, Μπαϊγί (36’ Νταλότ), Σο, Φρεντ, Αντρέας Περέιρα (80’ Τσονγκ), Μακ Τομίνεϊ, Ράσφορντ, Λουκάκου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα