back to top
20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

20 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

“Αναγέννηση”: Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα του Μακρόν

Διαβάστε επίσης

Τρεις μέρες μετά την δημοσίευση του άρθρου του με τίτλο “Για μια ευρωπαϊκή Αναγέννηση” που δημοσιεύθηκε συγχρόνως σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Εμανουέλ Μακρόν ζητάει σήμερα την υποστήριξη των πολιτών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Σήμερα το βράδυ, σύμφωνα με το Ελιζέ, θα “βγει στον αέρα” μία νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με τίτλο “Αναγέννηση”. Εκεί θα δημοσιευθεί το άρθρο – μανιφέστο του Εμ. Μακρόν, βίντεο και άλλα κείμενα σχετικά με την Ευρώπη. Όλα θα είναι μεταφρασμένα στις 24 γλώσσες της Ε.Ε.

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί όλους τους Ευρωπαίους πολίτες να μπουν στην πλατφόρμα, να ενημερωθούν και να δηλώσουν την υποστήριξή τους. Η ιστοσελίδα θα λειτουργεί σαν διαδικτυακή συλλογική υπογραφών (petition), όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των υποστηρικτών.

Η πλατφόρμα αυτή, θα φέρει μεν την προσωπική σφραγίδα του Μακρόν, θα λειτουργεί ωστόσο συνολικά σαν τον κόμβο επικοινωνίας με τους πολίτες του κόμματος “Η Δημοκρατία Μπροστά”, ενόψει των ευρωεκλογών.

Θυμίζουμε ότι το κόμμα της πλειοψηφίας είναι το μόνο μεγάλο κόμμα που ακόμα δεν έχει ανακοινώσει το όνομα του επικεφαλής της λίστας για τις ευρωεκλογές, αλλά ούτε και κανένα άλλο όνομα υποψηφίου. Οι ανακοινώσεις αυτές, θα γίνουν μετά την λήξη της μεγάλης εθνικής διαβούλευσης, στις 15 Μαρτίου.

Μυρσίνη Λιοναράκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα