back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Ψάχνει νίκη-οξυγόνο στην Ποντγκόριτσα

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Ποντγκόριτσα με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ και θα προσπαθήσει να δώσει τέλος στο σερί των ηττών του στην Euroleague.

Έξι παιχνίδια έχουν μείνει στην κανονική διάρκεια της Euroleague που θα κρίνουν αν ο Ολυμπιακός πετύχει τον στόχο του για την είσοδο στα πλέι οφ. Απόψε το βράδυ στην Ποντγκόριτσα, απέναντι στη Μπουντούτσνοστ στις 20:00-Novasports1, οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες τους για να τον πετύχουν.

Με νίκη, βάζουν τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ηττών, φτάνουν στο 13-12 και μπαίνουν στην τελική ευθεία με μεγαλύτερη ηρεμία. Με ήττα, θα κινδυνεύουν να μην τερματίσουν στην τελική οκτάδα. Η Μπουντούτσνοστ μπορεί να μην έχει κάποιο βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είναι επικίνδυνη μπροστά στο κοινό της. Από την Ποντγκόριτσα έφυγαν ηττημένς οι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, προπόνησε χθες και τους δεκατρείς παίκτες που έχει πάρει στην αποστολή χωρίς προβλήματα και θα στερηθεί μόνο των υπηρεσιών του τραυματία, Γιάνις Στρέλνιεκς. Στο πρωινό χαλάρωμα ο 59χρονος τεχνικός, θα αποφασίσει για το ποιος παίκτης θα μείνει εκτός δωδεκάδας. Από την πλευρά των γηπεδούχων, μοναδική απουσία, είναι αυτή του τραυματία Ίλιτς.

Διαιτητές του αγώνα, είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα και ο Λιθουανός Μπόρις Σούκις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα