back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μια ξέφρενη φιέστα καρναβαλιού έρχεται στην Τεχνόπολη

Διαβάστε επίσης

Ξέφρενη φιέστα καρναβαλιού σήμερα στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. 

Από τις 11.00 έως τις 14.00 μικροί και μεγάλοι παίζουμε με γιρλάντες, σερπαντίνες και χαρτοπόλεμο, φορώντας πολύχρωμες μάσκες.

Μια διασκεδαστική βόλτα στο παλιό εργοστάσιο

Η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου  θα ξεναγήσει τους μικρούς της φίλους στους χώρους τουπαλιού Εργοστασίου και φυσικά,  καθώς και στο ψηλότερο κτίριο της Τεχνόπολης, με θέα 360 μοιρών.

Την ίδια ώρα στο πατάρι των Παλαιών Φούρνων έχει στηθεί ένα αποκριάτικο βεστιάριο υψηλής ραπτικής,  για τα παιδάκια που δεν φοράνε ήδη κάποιο κουστούμι. Εκεί μάλιστα μπορούν να φτιάξουν ένα όπως ακριβώς το  φαντάζονται.

Το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο φέρνει κορδέλες, φτερά και διαφόρων ειδών κουμπιά για να  φτιάξουν τα παιδιά τη δική τους φανταστική αποκριάτικη μάσκα.

[su_slider source=”media: 74894,74893″ width=”1060″ height=”700″ title=”no”]

Χωρίς λίγη μαγεία, γίνεται; Δε γίνεται!

Στις 12 μεσημέρι ο Magic Τolto καλεί τα παιδιά να πούν αθώα αστεία ψεματάκια σε μια διαδραστική παράσταση κωμικής μαγείας.

Στους Νέους Φούρνους τα παιδιά τραμπαλίζονται ή μπορούν να ακολουθήσουν τα ίχνη ενός χαμένου χαρταετού και να ανακαλύψουν τα μυστικά μιας πριγκίπισσας χορεύοντας με πολύχρωμες κορδέλες.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι μασκαράδες μπαίνουν στο ρυθμό του καρναβαλιού και χορεύουν ξέφρενα ανάμεσα σε κομφετί και μπαλόνια ακούγοντας αγαπημένες αποκριάτικες μουσικές.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα