back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ προελαύνει για το πρωτάθλημα κερδίζοντας 3-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα

Διαβάστε επίσης

Η επέλαση του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε και απέναντι στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε 3-0 στην Τούμπα και έκανε ένα ακόμα βήμα για το αήττητο πρωτάθλημα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, όπως, άλλωστε έκανε στα μεγάλα ματς που είχε το τελευταίο διάστημα, σκοράροντας, μάλιστα σε εκείνα με το «καλημέρα».
Ωστόσο, ο Ατρόμητος, που έπαιξε αρκετά πίσω στο πρώτο μέρος, ήταν αυτός που είχε, πάντως, την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ποντάροντας στο δυνατό του σημείο. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ στο 7’ και βρήκε τον Μάντσον που με πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το τέρμα του Πασχαλάκη.

Τα γκολ
Ο ΠΑΟΚ στο 15ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Ο Κατράνης ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Βιεϊρίνια παρότι εκτέλεσε καλά το πέναλτι, δεν νίκησε τον Θεοδωράκη που έκανε εξαιρετική επέμβαση. Το 1-0 έγινε στο 39’, όταν ο Βιεϊρίνια είδε το κενό στην αντίπαλη άμυνα και έκανε μπαλιά ακριβείας για τον Ολιβέιρα που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όπως έκανε και ο Μπίσεσβαρ στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα μετά την πτώση του Άκπομ σε επαφή με τον Μάντσον, σε μια απόφαση του Αζέρου διαιτητή.

Το 3-0 για τους Θεσσαλονικείς πραγματοποίησε στο 82′ ο Σφιντέρσκι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα