back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός-Άρης 4-1: Γενέθλια με τέσσερα κεράκι

Διαβάστε επίσης

Οι Πειραιώτες ανήμερα των γενεθλίων του συλλόγου είχαν ουσία και τον Ποντένσε σε καλή βραδιά με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με σκορ 4-1 του Άρη.

Το ματς με τον Άρη ήταν ένα από τα πιο δύσκολα που είχε να δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι το τέλος της σεζόν. Στο 27′ ο Ομάρ πήρε την κάθετη από τον Φορτούνη, έβγαλε την παράλληλη μπαλιά και ο Μασούρας εύκολα έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Εκεί το ματς άλλαξε και οι Πειραιώτες πήραν ψυχολογία και απέκτησαν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και πριν αν προλάβει να συνέλθει ο Άρης από το γκολ του Μασούρα, ο Έλληνας εξτρέμ με μία μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Ποντένσε και αυτός στο 35′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Στο 68′ ο Σα αντέδρασε σωστά στο σουτ του Βαλεριάνου και καθάρισε τη φάση. Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς… έσβησε στο 2-0 ο Άρης μείωσε στο 75′ με τον Μαρτίνες, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή. Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού με τον Ποντένσε στο 75′ να κάνει το 3-1 για την ομάδα του Πειραιά και να τελειώνει το παιχνίδι. Στο φινάλε της αναμέτρησης και μετά την είσοδο του Καμαρά ο Ολυμπιακός έπαιξε με τον Μπουχαλάκη “εξάρι” μπροστά του, τους Ανδρούτσο, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και στην κορυφή τον Γκερέρο. Το ματς τελείωσε με το γκολ του Γκερέρο στο 90′ να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Γήπεδο: “Γ. Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός-Άρης 4-1

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Σκόρερ: 27′ Μασούρας, 35′ Ποντένσε, 74′ Μαρτίνες, 75′ Ποντένσε, 90′ Γκερέρο

Κίτρινες: 25′ Γκιγιέρμε, 31′ Χασάν, 38′ Σιώπης, 44′ Βέλεθ

Συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Μεριά, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ποντένσε, Φορτούνης (84′ Καμαρά), Μασούρας (70′ Ανδρούτσος), Χασάν (62′ Γκερέρο)

Άρης (Σ. Παντελίδης): Κουέστα, Κορχούτ, Ρόουζ, Βελέθ, Βαλεριάνος, Λάρσον, Ματίγια (78′ Μπάσα), Σιώπης, Γκαρσία, Γιουνές, Φετφατζίδης (57′ Μαρτίνες).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα