back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο Μαουρίσιο χάνει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω ρήξης χιαστού

Διαβάστε επίσης

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, κάτι που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Μαουρίσιο, ήταν ο μεγάλος άτυχος του ΠΑΟΚ στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο καθώς έγινε αναγκαστική αλλαγή αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στο γόνατό του. Μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου για τον τραυματισμό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του «κόλλησε» στον αγωνιστικό χώρο.

Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητικη τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληκα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα