back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναιτωλικός-Πανιώνιος 5-0: Αποκριάτικο πάρτι απέναντι σε…τρύπια άμυνα

Διαβάστε επίσης

Πάρτι στην άμυνα του Πανιωνίου που έμπαζε από παντού, έκανε ο Παναιτωλικός συντρίβοντας με 5-0 την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στο ματς με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Το παιχνίδι τελείωσε από το πρώτο ημίχρονο, όταν ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 3-0, με τον Άργκους στο 6΄, τον Μπαϊροβιτς στο 20΄ και τον Μάζουρεκ στο 41΄. Ο τελευταίος στο 49΄ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τέταρτο για τους γηπεδούχους, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Μπαρμπόσα στο 71΄. Με 10 παίκτες τελείωσε το ματς ο Πανιώνιος, λόγω της αποβολής του Κότσιτς στο 59΄.

Οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» αυτό προσπέρασαν τον Παναθηναϊκό και βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον 5ο Άρη, οπότε δικαιολογημένα κάνουν ευρωπαϊκά όνειρα ενώ απομένουν ακόμη έξι αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μαρινάκης, Αργκους, Μιχάι, Αμαράλ, Τσιγγάρας (73΄ Γκούγκα), Ντίας, Μανά, Μπαρμπόσα, Μάζουρεκ (75΄ Βασιλούδης), Μπαϊροβιτς (62΄ Μάρκος Πάουλο)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ακης Μάντζιος): Μανοϊλοβιτς (53΄ Μαλέρμπ), Παπαγεωργίου, Ντομίνγκεζ, Σταυρόπουλος (52΄ Μπανανά), Κότσιτς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Μπουμάλ, Μανθάτης, Αρτσε (66΄ Ρέντζας), Ντουρμισάι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα