back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεδριάζει η ΔΕΑΒ για την τύχη του μπασκετικού ντέρμπι στο ΣΕΦ

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν ραντεβού την Κυριακή 17 Μαρτίου στο ΣΕΦ όμως ο αγώνας δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα διεξαχθεί.

Για τις τύχες του μεγάλου ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή, 17 Μαρτίου θα αποφασίσει σε ευρεία σύσκεψή της η ΔΕΑΒ (Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας).

Εκεί θα βρεθούν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του ΕΣΑΚΕ που διοργανώνει το πρωτάθλημα και της Αστυνομίας η οποία ήταν και αυτή που ζήτησε την αναβολή του αγώνα, προφασιζόμενη ότι την ίδια μέρα υπάρχει και το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων.

Ουσιαστικά όμως το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φωνάζει ότι σε περίπτωση που δεν οριστούν ξένοι διαιτητές στον αγώνα, δεν πρόκειται να κατέβει να αγωνιστεί στο ΣΕΦ.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί στενά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο στις οριστικές αποφάσεις για τις δύο αναμετρήσεις. Αλλωστε υπάρχει και η θεωρία ότι θα είναι βολική μια αναβολή του ματς στο ΣΕΦ, με δεδομένη την απόφαση του Ολυμπιακού να μην κατέβει στο παιχνίδι, ώστε να προκύψει χρόνος για να λυθούν τα πολλα προβλήματα που έχουν προκύψει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα