back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα βλέμματα στο Τορίνο-Τσεκάρει την πρόκριση η Σίτι

Διαβάστε επίσης

Βραδιά Champions League η σημερινή με δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά να βρίσκουν κάτοχο, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Τορίνο.

Τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής υφηλίου είναι στραμμένα στο Τορίνο, εκεί όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ατλέτικο στη ρεβάνς του σε βάρος της 2-0 της Μαδρίτης, για τους «16» του Champions League στις 22:00-COSMOTE Sport 2 και θα προσπαθήσει για την ανατροπή.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ουσιαστικά…κλειδώσει τον τίτλο στη Serie A, αλλά η αλήθεια είναι πως ο φετινός στόχος είναι η κατάκτηση του Champions League. Ένας πιθανός αποκλεισμός στην πρώτη φάση των νοκ άουτ θα είναι ισχυρό πλήγμα.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Άλεξ Σάντρο και οι τραυματίες Κουαδράδο, Ντε Σίλιο, Μπαρτζάλι, Ντάγκλας Κόστα και Κεντίρα. Όμως υπάρχει η καλή παράδοση του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Ατλέτικο, που έχει σκοράρει 22 γκολ σε 32 αναμετρήσεις απέναντί της. Προβλήματα έχει και ο Σιμεόνε για την αποψινή αναμέτρηση. Ο Ντιέγκο Κόστα και ο Πάρτεϊ είναι τιμωρημένοι, ενώ τραυματίες είναι οι Ερνάντες και Φιλίπε Λουίς.

Φαβορί η Σίτι αλλά…

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σάλκε στις 22:00-COSMOTE Sport 1 στη ρεβάνς της νίκης της με 3-2 στη Γερμανία και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση.

Οι απουσίες των Ντε Μπρόινε, Μεντί, Μπράβο και Κομπανί, που είναι τραυματίες, αλλά και των τιμωρημένων Φερναντίνιο και Οταμέντι δεν είναι πάντως λίγες για τους «πολίτες», που έχουν αμφίβολο και τον Στόουνς.

Από την άλλη η Σάλκε, που έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ματς όταν προηγήθηκε με 2-1 και είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, εστιάζει περισσότερο στο να σωθεί στην Bundesliga, παρά σε μία διάκριση πλέον στο Champions League. Ο Ντομένικο Τεντέσκο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καλιγιούρι, Μασκαρέλ, Σεπφ και τους τιμωρημένους για πειθαρχικά παραπτώματα Χαρίτ και Ουτ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα