back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μπλατ: «Ο Τίμα δεν προσαρμόστηκε. Θα τον ευνοήσει η αλλαγή»

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Μιλάνο για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αρμάνι για την 26η αγωνιστική της Euroleague και ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το παιχνίδι.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και λίγο πριν από την αναχώρηση για το Μιλάνο ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε για το παιχνίδι με την Αρμάνι, αλλά και για τον δανεισμό του Γιάνις Τίμα στη Χίμκι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπλατ:

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο:

«Προφανώς έχουμε να κάνουμε με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα με σπουδαία επιθετική ικανότητα και γεμάτο ρόστερ, που έχει σκόρερ και παίκτες με ευρωπαϊκή εμπειρία. Είναι μια ομάδα που είχε σπουδαίες στιγμές μέσα στην σεζόν. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι επιθετικά, πρέπει να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες. Την ίδια ώρα πρέπει να επαναλάβουμε ότι κάναμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Να μετατρέψουμε τις καλές άμυνες., σε ευκαιρίες για σκορ που θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί για να κερδίσουμε».

Για τον ρυθμό της ιταλικής ομάδας:

«Στα καλά μας παιχνίδια φέτος παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Θα πάμε στην έδρα τους, θα πρέπει να προσέξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και να δούμε πως θα τον χρησιμοποιήσουμε ως δικό μας πλεονέκτημα».

Για τον δανεισμό του Γιάνις Τίμα:

«Είναι μια απόφαση που στο τέλος της ημέρας είναι θετική και για τις δύο πλευρές. Είχαμε έναν καλό παίκτη που δεν βρήκε τον τρόπο να προσαρμοστεί και μεταξύ άλλων φαίνεται μια κίνηση που θα ευνοήσει και τις δυο πλευρές. Δεν προέκυψε νωρίτερα η λύση με τον Τίμα. Ήταν επιλογή στις τελευταίες τρεις ημέρες».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα