back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προβλήματα στις συγκοινωνίες λόγω κακοκαιρίας – Υποχώρηση των φαινομένων από το μεσημέρι

Διαβάστε επίσης

Από το μεσημέρι αναμένεται να υποχωρήσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα κι έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες.

Από τη σφοδρή χιονοθύελλα στον δρόμο Λαμίας- Δομοκού νταλίκα δίπλωσε, στο 16ο χιλιόμετρο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν πολλά οχήματα για αρκετή ώρα. Απαγορεύεται προσωρινά λόγω των ισχυρών ανέμων, η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας, μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης.

Δεμένα είναι τα πλοία σε Ραφήνα και Λαύριο λόγω των θυελλωδών ανέμων έως και 9 μποφόρ που πνέουν στα πελάγη. Κλειστές είναι και οι γραμμές  Πάχη Μεγάρων-Φανερωμένη Σαλαμίνας και η γραμμή Αγ. Μαρίνα-Νέα Στύρα.

Κλειστές είναι ακόμη οι γραμμές Καβάλα-Πρίνος, Καβάλα-Λιμένας Θάσου, Κυλλήνη-Ζάκυνθος και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό θα είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Στη Φλώρινα το θερμόμετρο έπεσε μέσα σε λίγες ώρες κατά 20 βαθμούς. Σήμερα, τα σχολεία σε Φλώρινα και Αμύνταιο θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε άλλες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας θα ανοίξουν με καθυστέρηση.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα