back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Champions League: Αγγλική υπόθεση η φάση των «8»-Την Παρασκευή η κλήρωση

Διαβάστε επίσης

Σε αγγλική υπόθεση εξελίσσεται το Champions League, καθώς μετά την ολοκλήρωση της φάσης των νοκ άουτ αγώνων, από τις 8 ομάδες που των προημιτελικών, οι μισές προέρχονται από την Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής, ενώ οι υπόλοιπες είναι οι, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Γιουβέντους (Ιταλία), Πόρτο (Πορτογαλία).

Η κλήρωση των προημιτελικών και των ημιτελικών της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στο «αρχηγείο» της UEFA, στην ελβετική πόλη, Νιόν, το μεσημέρι της Παρασκευής με ώρα έναρξης (Ελλάδας) στις 13:00. Στη διαδικασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, οπότε είναι πολύ πιθανός ο αγγλικός «εμφύλιος».

Εκτός από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών, θα γίνει γνωστό με ποιους πέφτουν στη συνέχεια οι νικητές στην 4άδα. Όσοι περάσουν και αυτό το εμπόδιο, θα αναμετρηθούν στον τελικό της 1ης Ιουνίου στην Μαδρίτη που φέτος θα διεξαχθεί στο “Estadio Metropolitano”.

Οι πρώτοι προημιτελικοί διεξάγονται 9-10 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 16 και 17 αντίστοιχα. Οι πρώτοι ημιτελικοί είναι 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, ενώ οι ρεβάνς 7 και 8 Μαΐου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα