back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κλήρωση μέχρι τον τελικό σε Champions League και Europa League

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε η φάση των «16» σε Champions και Europa League και σήμερα θα μάθουμε την κλήρωση της προημιτελικής φάσης και στις δύο διοργανώσεις. 

Στο Champions League στην κληρωτίδα θα μπουν τέσσερις αγγλικές  οι , Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τότεναμ, μία ισπανική η Μπαρτσελόνα, μία ολλανδική ο Άγιαξ, μία ιταλική η Γιουβέντους και μία πορτογαλική η Πόρτο.

Η κλήρωση για τα τέσσερα νέα ζευγάρια θα πραγματοποιηθεί στις 13:00-ΟΤΕ Sport 1. Στη διαδικασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, οπότε δεν είναι απίθανος ο αγγλικός «εμφύλιος». Θα γίνουν οι κληρώσεις μέχρι τον τελικό του θεσμού, που φέτος θα γίνει στο “Μετροπολιτάνο” της Μαδρίτης.

Τα πρώτα ματς των προημιτελικών θα γίνουν 9-10 Απριλίου και οι επαναληπτικοί 16-17 Απριλίου. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν 30 Απριλίου – 01 Μαΐου και οι ρεβάνς 7-9 Μαΐου, ενώ ο τελικός την 1η Ιουνίου.

Η κλήρωση του Europa League

Μία ώρα αργότερα στις 14:00 θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών του Europa League, στην οποία μετέχουν Τσέλσι, Μπενφίκα, Βαλένθια, Νάπολι, Άιντραχτ, Άρσεναλ και Σλάβια Πράγας.

Και στο Europa League δεν θα πραγματοποιηθεί μόνο η κλήρωση για τα προημιτελικά, αλλά μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης. Έτσι, θα μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα όλες τις διασταυρώσεις των ομάδων μέχρι και το μεγάλο ραντεβού που έχει δοθεί στο “Ολίμπικ Στάντιουμ” του Μπακού στις 29 Μαΐου.

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 Απριλίου και οι επαναληπτικοί στις 18 του μηνός. Στις 2 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί και μία εβδομάδα αργότερα (09/05) οι επαναληπτικοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα