back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Πέτρος, ο Γιαννάκης και τα άλλα παιδιά….

Διαβάστε επίσης

Στην μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της 27ης Μαρτίου στην Αθήνα, την οποία προετοιμάζει η Κουμουνδούρου σε συνεργασία και με τους εκπροσώπους των «συλλογικοτήτων» από το χώρο της κεντροαριστεράς, αναμένεται να λυθεί οριστικά το μυστήριο σε σχέση με τις «λαμπερές» υποψηφιότητες που φέρεται να είναι έτοιμος να ρίξει στη μάχη των ευρωεκλογών ο Α. Τσίπρας.

Εκείνη τη μέρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο σε σχέση με πολλά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό, δημοσιογραφικό, αθλητικό και επιχειρηματικό χώρο, που έχουν βολιδοσκοπηθεί από τον ίδιο τον Α. Τσίπρα για να συμμετάσχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ο γνωστός επιχειρηματίας Π. Κόκκαλης, ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας μπάσκετ Π. Γιαννάκης, ο μουσικοσυνθέτης Σ. Κραουνάκης, η ηθοποιός Μ. Τουμασάτου, καθώς επίσης και ένας ακόμη συνάδελφος της, που στο παρελθόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Παρά Πέντε» του Μέγκα, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης.

Μεταξύ των φημολογούμενων υποψηφιοτήτων, που περιγράφεται από στελέχη του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος ως έκπληξη, είναι και η περίπτωση κόρης πρώην κορυφαίου Υπουργού του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα