back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη Λέσχη Φιλίας του Νέου Κόσμου ο Παύλος Γερουλάνος

Διαβάστε επίσης

Με μέλη της Λέσχης Φιλίας της Ανάληψης του Κυρίου στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, συνομίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος .

Στη συγκεκριμένη Λέσχη Φιλίας, που είναι ίσως και η μεγαλύτερη στην Αθήνα με 400 ενεργά μέλη, ο Παύλος Γερουλάνος ενημερώθηκε ότι είναι και η πιο δραστήρια λέσχη στην πόλη ,αφού τα μέλη της έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μαθήματα κιθάρας, μαθήματα αυτοάμυνας, να συμμετέχουν σε εκμάθηση ξένων γλωσσών καθώς επίσης σε εκδρομές και σε εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα. Δραστηριότητες , οι οποίες -όπως επισήμαναν τα μέλη της Λέσχης -τους βοηθούν να κάνουν νέες φιλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητά τους.

Ο Παύλος Γερουλάνος συζήτησε με τους συνταξιούχους, άνδρες και γυναίκες, που τον υποδέχτηκαν, για θέματα που απασχολούν όλους τους δημότες, όπως είναι η ασφάλεια, η καθαριότητα, ο φωτισμός .

Στο τέλος της επίσκεψης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος περιέγραψε πώς στοχεύει να εντάξει τις Λέσχες Φιλίας, σε έναν κύκλο ολοκληρωμένης εμπειρίας που θα απολαμβάνουν οι δημότες και συμφώνησαν να συναντηθούν ξανά ,με αφορμή μία ξενάγηση στο Μουσείο Μπενάκη για τα μέλη της Λέσχης Φιλίας από τον ίδιο.

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα