back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καλαμάτα: Προς αναβολή το συνέδριο της ΓΣΕΕ

Διαβάστε επίσης

Προς αναβολή βαίνει το συνέδριο της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα μετά από δύο εικοσιτετράωρα συνεχούς έντασης μεταξύ των συνδικαλιστικών παρατάξεων.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ , Γιάννης Παναγόπουλος, με δηλώσεις του πριν από λίγο επέρριψε τις ευθύνες για το αδιέξοδο στο ΠΑΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά πως κατάφερε να πλήξει τα συνδικάτα όπως δεν τα κατάφερε μια δεκαετία μνημονίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνέδριο της ΓΣΣΕ θα προκυρυχθεί εκ νέου τον Απρίλιο και θα πραγματοποιηθεί σε χρόνο και τόπο που θα προσδιοριστούν.

Ένταση από το πρωί

Έξω από το συνεδριακό κέντρο της ΓΣΣΕ στην Καλαμάτα παραμένουν εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΜΕ εκφράζοντάς την αντίθεσή τους για τη στάση της πλειοψηφίας και ζητώντας να πραγματοποιηθεί το συνέδριο αφού εξαιρεθούν 53 σύνεδροι, οι οποίοι θεωρείται ότι έχουν συμπεριληφθεί αντικανονικά στους καταλόγους.
Παράλληλα περίπου 80 εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες, μέλη της ΓΣΣΕ καταγγέλλουν με ανακοίνωση τους το ΠΑΜΕ, ότι με τη στάση του δυναμιτίζει το συνέδριο, αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υποστηρίζοντας ότι ενώ είχε ενημερωθεί εγκαίρως δεν έλαβε κανένα μέτρο.

Δημήτρης Κωστάκος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα