12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Νίκη τίτλου του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Διαβάστε επίσης

Με γκολ των πλάγιων μπακ, Βιεϊρίνια και Μάτος ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δραπετεύσει με τη νίκη (2-1) από το Αγρίνιο…

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και πήρε το τρίποντο απέναντι στον Παναιτωλικό με 2-1. Στο πρώτο μέρος οι Θεσσαλονικείς δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία του Γιαννακόπουλου. Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα είχε κλείσει σωστά τους χώρους ενώ είχε στο 11’ μπορούσε να σκοράρει αλλά ο Μάρκος Πάουλο νικήθηκε από τον Πασχαλάκη. Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 55’ τα «καναρίνια» πήραν προβάδισμα. Ο Ντίας κέρδισε το πέναλτι από τον Κρέσπο και ο Μπαϊρόβιτς ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.
Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ πήρε τα ηνία του αγώνα. Ανέβασε τις γραμμές του και στο 64’ ισοφάρισε. Ο Αντελίνιο Βιερίνια με ένα εκπληκτικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον πορτιέρε του Παναιτωλικού, σκοράροντας ξανά την εφετινή αγωνιστική περίοδος, σε κρίσιμο σημείο. Η ολική ανατροπή ολοκληρώθηκε τρία λεπτά αργότερα. Μετά από κόρνερ του Μπίσεσβαρ, το έτερο μπακ του δικέφαλου, ο Λέο Μάτος πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος και έκανε το 2-1.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2

Σκόρερ: 55′ Μπαΐροβιτς – 64’Αντρέ Βιειρίνια, 67′ Μάτος

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιάς)

Κάρτες: Ντίας- Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα, Βιειρίνια, Ζαμπά

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ : Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο (81’ Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69’ Λουσέρο), Μπάιροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74’ Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (77’ Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (88’ Ενρίκε), Λημνιός (60’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα