back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αξιόπιστη φροντίδα για παιδιά, ηλικιωμένους και σπίτι ένα κλικ μακριά

Διαβάστε επίσης

Για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Nannuka.com μίλησε η Γκαμπριέλα Τελεκφάλβι, υπεύθυνη ομάδας τουρισμού (the hotel nanny service) της πλατφόρμας, στην εκπομπή “Και μία και δύο. 1 με 2.” και την Δομίνα Διαμαντοπούλου.

Πρόκειται για μία πλατφόρμα στην οποία διασυνδέονται επαγγελματίες φροντιστές παιδιών, ηλικιωμένων, σπιτιού αλλά εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων με ανθρώπους που χρειάζονται αυτές τις υπηρεσίες.

Πώς λειτουργεί

Οι επαγγελματίες δημιουργούν ένα προφίλ με τα προσωπικά τους στοιχεία, τις σπουδές, την εργασιακή τους εμπειρία και τις συστάσεις τους και οι ενδιαφερόμενοι από πλευράς τους αναρτούν αγγελίες. Η πρόσβαση είναι δωρεάν.

Η εξακρίβωση των στοιχείων

“Έχουμε 150.000 ενεργά μέλη και κάθε μήνα αναρτώνται 500 νέες αγγελίες“, ανέφερε η κ. Τελεκφάλβι, επισημαίνοντας ότι όλα γίνονται με απόλυτη ασφάλεια. “Εμείς αναλαμβάνουμε να εξακριβώσουμε την ακρίβεια των στοιχείων των προφίλ, ώστε όλα να γίνονται με ασφάλεια. Κάνουμε και one-to-one συναντήσεις“, δήλωσε η κ. Τελεκφάλβι, ενώ συμπλήρωσε ότι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αξιολόγησης των επαγγελματιών με “αστεράκια”.

“The hotel nanny service”

Ένα νέο project που θα προστεθεί στη φαρέτρα του Nannuka.com, ενόψει της καλοκαιρινής σεζόν, είναι το “The hotel nanny service” . “20 παιδαγωγοί εκπαιδευμένοι από εμάς θα έρχονται στον τόπο διακοπών της οικογένειας, ώστε να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά, ενώ οι γονείς ξεκουράζονται”, εξήγησε η κ. Τελεκφάλβι, τονίζοντας: “Πρόκειται για την ελίτ των παιδαγωγών“.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα