back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εντυπωσιακός ο Αρης κέρδισε 5-0 τον Απόλλωνα Σμ.

Διαβάστε επίσης

Ο Άρης συνέτριψε με 5-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Θεσσαλονίκη και έκανε σημαντικό βήμα για την έξοδό του στην Ευρώπη.

Κλάσεις ανώτεροι οι γηπεδούχοι, δεν συνάντησαν σε καμία στιγμή του αγώνα πρόβλημα από τους φιλοξενούμενους που ήταν αποκαρδιωτικοί. Η Ελαφρά Ταξιαρχία ήταν ανύπαρκτη επιθετικά, δεν έφτιαξε… φάση, ενώ και η άμυνά της ήταν σε «τρικυμία».

Ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 8ο λεπτό, το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο Βέλεθ από τον Βαφέα, ενώ πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο ματς στο 63ο λεπτό μετά από γύρισμα του Μαρτίνες. Ενδιάμεσα (54’), ο Τόνσο είχε γράψει το 2-0 με άψογο τελείωμα μετά από λάθος του Αγρόδημου, που τον έβγαλε άθελά του σε θέση τετ-α-τετ.

Ο Γιουνές στο 81’ σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά το 4-0, για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Φετφατζίδης να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Στους 40 βαθμούς ανέβηκε ο Άρης, που φαίνεται πως «κλειδώνει» τουλάχιστον την πέμπτη θέση (η οποία θα δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον δεν πάρει το Κύπελλο η Λαμία ή ο Αστέρας) και μείωσε την διαφορά από τον τέταρτο Ατρόμητο στους τρεις βαθμούς!

Παραμένει ουραγός και περιμένει μόνο την μαθηματική επιβεβαίωση για τον υποβιβασμό ο Απόλλων Σμύρνης.

Οι συνθέσεις:
Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Βέλεθ, Ρος, Βαλεριάνος, Σιώπης, Ματίγια, Γκαρσία, Τόνσο (59’ Μαρτίνες), Λάρσον (78’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί (66’ Γιουνές).

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Αστράς, Κύργιας, Βαφέας, Κοντόες, Στάθης, Αγρόδημος, Γκίνο, Ντούρσο (75’ Ρώσση), Ναδάλες, Ντεφεντερίκο (65’ Βάρκας), Ναζλίδης (58’ Ελ Χέλβε).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα