back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στην Ελλάδα από το 2020 η Disney Cruise Line

Διαβάστε επίσης

Μετά από μία 5ετία, το καλοκαίρι του 2020, επιστρέφει στη χώρα μας η εταιρία κρουαζιέρας Disney Cruise Line, η οποία στο νέο πρόγραμμα δρομολογίων της περιλαμβάνει και ελληνικά λιμάνια.

Συγκεκριμένα τα κρουαζιερόπλοια της Disney Cruise Line θα πιάνουν στη χώρα μας σε 3 κρουαζιέρες, που θα πραγματοποιούνται στη Μεσόγειο και θα ξεκινούν από τη Ρώμη.

Κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας με 12 διανυκτερεύσεις και δύο ακόμη με 9 διανυκτερεύσεις, οι επιβάτες των πλοίων θα αποβιβάζονται στον Πειραιά, το Κατάκολο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο και την Κρήτη.

Στον προγραμματισμό της εταιρείας εκτός από τις προσεγγίσεις περιλαμβάνονται και εκδρομές σε πόλεις και τις αρχαιότητες στην κάθε περιοχή.
Παράλληλα η εταιρεία ανακοίνωσε προσεγγίσεις και σε νέα λιμάνια της Ευρώπης, όπως στο Gdynia της Πολωνίας, το Nordfjordeid της Νορβηγίας, το Plymouth της Αγγλίας και το Zeebrugge του Βελγίου.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί είναι τμήνα από τη μεγάλη κρουαζιέρα του Disney Magic στην Ευρώπη για το καλοκαίρι του 2020, που ξεκινά με προσεγγίσεις στη Μεσόγειο -ανάμεσά τους και τα ελληνικά νησιά- με προορισμό τη βόρεια Ευρώπη στα τέλη του καλοκαιριού για κρουαζιέρες στη Βαλτική, τα βρετανικά νησιά και τα νορβηγικά φιόρδ.

Οι κρατήσεις ήδη έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου.

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα