back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Έφυγε» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

Διαβάστε επίσης

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 88 ετών, άφησε ο θρυλικός παράγοντας του Παναθηναϊκού, Θανάσης Γιαννακόπουλος, βυθίζοντας σε βαρύ το πένθος το σύλλογο αλλά και τον ελληνικό αθλητισμό.

Λίγους μόλις μήνες μετά τον θάνατο των αδελφών του, Κώστα και Παύλου, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχαιρέτησε τα εγκόσμια και απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες μέρες.

Ο θρυλικός “τυφώνας” όπως ήταν το προσωνύμιο του στον Παναθηναϊκό, νοσηλευόταν εδώ και καιρό σε κρίσιμη κατάσταση μετά από εγκεφαλικό και ανακοπή που υπέστη, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά δεν τα κατάφερε, σκορπίζοντας θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ αλλά και στον αθλητισμό γενικότερα. Εκτός από την αγάπη των φίλων του Παναθηναϊκού, είχε την εκτίμηση και όλης της φίλαθλης κοινής γνώμης, μιλώντας πάντοτε με σεβασμό για όλους του αντιπάλους.

Γεννήθηκε το 1931 στην Αθήνα και ανέλαβε μαζί με τον Παύλο τον Παναθηναϊκό το 1992, μέχρι να παραδώσει τα ηνία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο το 2012. Υπήρξε πρόεδρος του ερασιτέχνη από το 1999 έως το 2009 αφήνοντας το στίγμα του σε πολλά τμήματα του συλλόγου όπως το βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Όλη του η ζωή ο Παναθηναϊκός

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από Παναθηναϊκός. Είχε προσφέρει την ζωή του για την ομάδα και το μόνο που ζήτησε σε μία συγκλονιστική στιγμή που έχει μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων, ήταν η επιθυμία του, όταν φύγει από την ζωή, να τον θάψουν με την σημαία του Παναθηναϊκού.

Την ανατριχιαστική αυτή ατάκα την είχε πει τον Σεπτέμβριο του 2015, στην γιορτή “Honouring Our Legacy” του Παναθηναϊκού, σε μία από τις πιο δυνατές στιγμές της πορείας του. Πήρε κάποια στιγμή το μικρόφωνο και με τρεμάμενη φωνή είπε τα συγκλονιστικά λόγια:

“Θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Θέλω να κάνω μία παραίνεση και μία παράκληση: Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού”

Δείτε το βίντεο:

Το «αντίο» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο θείο του

Αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ο ανιψιός του και ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης. Αφού αναφέρει «Καλό Ταξίδι» στο Instagram, στη συνέχεια πόσταρε φωτογραφία Παύλου, Θανάση, αλλά και Κώστα Γιαννακόπουλου, που «έφυγαν» σε απόσταση μικρού χρονικού διαστήματος, τονίζοντας: «Παντού και πάντα μαζί».

 

View this post on Instagram

 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ 💚

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

 

 

View this post on Instagram

 

Παντου και παντα μαζι 🖤🖤🖤

A post shared by dimitris giannakopoulos (@dpg7000) on

Η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο “Υγεία”:

“Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει”.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Καλό ταξίδι Θανάση”

Με τίτλο “Καλό ταξίδι Θανάση”, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είπε το δικό της “αντίο” στον Θανάση Γιαννακόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε”.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο στρατιώτη του Παναθηναϊκού»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας.
Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού.
Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Οδύνη, άφησε πίσω του τεράστιο έργο»

«Θρήνος για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

ΕΣΑΚΕ: «Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο»

Την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέφρασε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ.

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΕΟΚ: “Παθιασμένος με τον αθλητισμό”

Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον παθιασμένο για τον αθλητισμό και αγαπητό στους φίλους των αντίπαλων ομάδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Ευρωλίγκα και Μπερτομέου: «Θα λείψει στο μπάσκετ»

Τη θλίψη της για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εκφράζει η Ευρώλιγκα και ο επικεφαλής της, Ζόρντι Μπερτομέου.

Σε σχετική ανακοίνωση της Λίγκας ο εκτελεστικός της διευθυντής αναφέρει:

«Εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι το άθλημά μας σήμερα έχασε έναν άνθρωπο ο οποίος αποτέλεσε αναπόσπαστο μέρος στην οικοδόμηση μιας από τις μεγαλύτερες ιστορίες επιτυχίας στο σύγχρονο μπάσκετ», αναφέρει και συνεχίζει: «Για τις γενιές των οπαδών είναι αδύνατο να διαχωρίσουμε την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε στην ομάδα η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Θανάσης ήταν εκεί, δίπλα στον αδελφό του Παύλο έτσι ώστε το μεγαλείο να συμβαίνει ξανά και ξανά στο παρκέ και με τον τρόπο αυτό να θέσουν τα πρότυπα για όλες τις ομάδες μας να συνεχίζουν να ζουν. Θα λείπει από το μπάσκετ…».

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήριά για την απώλεια ενός εκ των μεγαλύτερων παραγόντων στην ιστορία των πρασίνων.

Η ανακοίνωση

H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Θερμά συλλυπητήρια»

Τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του».

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος».

ΚΑΕ Περιστέρι: «Παράδειγμα προς μίμηση ο Θανάσης Γιαννακόπουλος»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι:

H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός.

Καλό ταξίδι…

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Ο Θανάσης θα λείψει από τον αθλητισμό και από την κοινωνία”

Με ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ έκανε λόγο για παράγοντα που θα λείψει τόσο από τον ελληνικό αθλητισμό όσο και από την κοινωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο…”.

Τα συλλυπητήρια της ΠΑΕ Αρης

Η ΠΑΕ Αρης είπε το δικό της αντίο στον Θανάση Γιαννακόπουλο που έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Συλληπητήρια από την Super League

Τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Super League και στέκεται στην πολυετή και σημαντική του προσφορά στον αθλητισμό.

Η ανακοίνωση

H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική.

Δημήτρης Μελισσανίδης:”Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε”

Συγκεκριμένα, στη γραπτή του δήλωση ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έγραψε: “Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε”.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία αναφέρει: “Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του”.

Σε ανάλογο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: “Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου. Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια από το ΤΑΠ του ΠΑΟΚ

Το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έσπευσε να εκφράζει την οδύνη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, εξέδωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά τα κακά μαντάτα για τον πρώην διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ.

Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ και ο Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου αλλά και σε αυτή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος».

ΚΑΕ Άρης : «Κέρδισαν τον σεβασμό των αντιπάλων»

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η ανακοίνωση της “κίτρινης” ΚΑΕ αναφέρει τα εξής: “Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”

Γκιστ: «Οι θρύλοι ζουν για πάντα»

O Τζέιμς Γκιστ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του Θανάση Γιαννακόπουλου, τονίζοντας πως οι θρύλοι είναι αθάνατοι.

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία του ιστορικού παράγοντα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι θρύλοι ζουν για πάντα».

https://www.instagram.com/p/BvMEBQgDEt0/

 

Καλάθης: «Σε ευχαριστώ για όλα»

 

Ο Νικ Καλάθης αποχαιρέτησε τον Θανάση Γιαννακόπουλο και τον ευχαρίστησε μέσω του Instagram.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ανέβασε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον ιστορικό παράγοντα της ομάδας και έγραψε ένα λιτό «ευχαριστώ», αποχαιρετώντας έτσι με τον δικό του τρόπο τον ιστορικό παράγοντα.

View this post on Instagram

Thank you for everything. R.I.P.

A post shared by Nick Calathes (@ncalathes) on

Το «αντίο» του Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, μέσω του Twitter.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Θανάση Γιαννακόπουλε. Ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός άνθρωπος για τον Παναθηναϊκό. Η συμπάθειά μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός στο Twitter.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα