back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Γ. Βασιλειάδης για επεισόδια: H πρώτη φορά που η πολιτεία δείχνει τόσο άμεσα αντανακλαστικά

Διαβάστε επίσης

Ταυτοποιήθηκαν άλλα επτά άτομα από την Αστυνομία για τα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό.

Νωρίτερα από τη Βουλή ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, έκανε λόγο για άμεσα αντανακλαστικά της πολιτείας ανακοινώνοντας παράλληλα δύο ταυτοποιήσεις.

«Η ελληνική αστυνομία προέβη σε συλλήψεις, έχει ξεκινήσει η αξιοποίηση του βιντεοσκοπικού υλικού. Τις επόμενες ημέρες περιμένουμε και άλλα αποτελέσματα», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης στη Βουλή και επεσήμανε πως «είναι η πρώτη φορά που η πολιτεία δείχνει τόσο άμεσα αντανακλαστικά».

«Για πρώτη φορά έχουμε ένα άμεσο μέτρο κατά αυτών που δημιουργούν επεισόδια», είπε μετά την αναφορά του Άδωνι Γεωργιάδη στα επεισόδια στο ντέρμπι των «αιωνίων».

Νωρίτερα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε την οργή του για τις εικόνες –όπως είπε- της ντροπής που καταστρέφουν την προσπάθεια μιας ομάδας, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, να ορθοποδήσει σε μια πολύ δύσκολη στιγμή και η πολιτεία να είναι απούσα σε αυτό.

Στέλλα Παπαμιχαήλ – Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα