back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετάει τον Θανάση Γιαννακόπουλο

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του πρώην προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 88 ετών.

Ο πολιτικός κόσμος από την πρώτη στιγμή εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στους συγγενείς και οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και έστειλε συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, στον οποίο εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Τα συλλυπητήρια του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλο εξέφρασε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο twitter.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα & υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια & πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει.


Για την παρακαταθήκη που άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ως επιχειρηματίας και ως άνθρωπος του αθλητισμού έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Σε μήνυμά του στο Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σημείωσε πως ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «έβαζε όλη τη ψυχή του σε ό,τι κι αν έκανε. Με πάθος μπήκε στις επιχειρήσεις, με πάθος και στον αθλητισμό. Και πάντα διατηρούσε την ανθρωπιά του. Και την ταπεινότητα του αυτοδημιούργητου».

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, εκφράζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

«Ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός ανθρώπου που με επιμονή και σκληρή προσπάθεια βοήθησε στα μέγιστα για την ανάπτυξη όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ. Το ήθος του, το έργο του και η αγάπη του για το μπάσκετ είναι η μεγαλύτερη παρακαταθήκη που αφήνει στον ελληνικό αθλητισμό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του» αναφέρει σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα