back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου  με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να βρίσκεται πάντα μέσα στο …κόλπο της πρόκρισης στους «8» της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός…παίζει με τη φωτιά τους τελευταίους δύο μήνες και από το σημείο που κυνηγούσε θέση με πλεονέκτημα έδρας, καλείται πλέον να πάρει τέσσερις νίκες, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στα playoffs της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι η πρώτη ομάδα που θα κληθεί να νικήσει, προκειμένου να παραμείνει στην 8η θέση της κατάταξης. Οι Γερμανοί δεν διαθέτουν βαριά φανέλα στο μπάσκετ, όμως είναι επικίνδυνος αντίπαλος που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εάν του το επιτρέψεις.

Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από την κακή του φόρμα και τα προβλήματα τραυματισμών που τον μαστίζουν. Εκτός από τον Στρέλνιεκς τραυματίας είναι και ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ντέιβιντ Μπλατ θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει και το δικό του κενό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μείνει με τρεις γκαρντ, τους Ουέμπερ, Γκος και Μάντζαρη. Εκτός αποστολής έχει μείνει και ο Αγραβάνης ο οποίος εκτός από τενοντίτιδα διαγνώστηκε και με γαστρεντερίτιδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι. Τζάμπολ στις 21.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1HD.

Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής:

Τρίτη 19/3
19:00 Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας
19:45 Φενερμπαχτσέ – Μπούντουσνοστ
21:00 Ολυμπιακός – Μπάγερν
22:00 Μπαρτσελόνα – Γκραν Κανάρια

Τετάρτη 20/3
19:15 Νταρουσάφακα – Χίμκι
21:00 Παναθηναϊκός – Μπασκόνια
21:05 Μακάμπι – Ζαλγκίρις
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Αρμάνι Μιλάνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα