back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νίκη με την Μπασκόνια για το Θανάση

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε την Μπασκόνια μέσα σε βαρύ κλίμα εξαιτίας του πένθους για το θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου, με στόχο να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στα playoffs.

Ένα ακόμη βήμα προς τα playoffs θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Κάτω από τη βαριά σκιά του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια στις 21:00-Novasports 2, για την 27η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην πέμπτη σερί νίκη του, που αν συνοδευτεί και από υπερκάλυψη του -9 στη Βιτόρια, θα φέρει τους πράσινους ακόμη πιο κοντά σε έναν στόχο που έμοιαζε σχεδόν ανέφικτος πριν από ένα μήνα.

Ο Πιτίνο δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες του έχουν πάρει ανάσες από τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για να τα βγάλουν πέρα στη διαβολοβδομάδα, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή με ένα ακόμη κρίσιμο ματς, με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Η Μπασκόνια ήρθε στην Αθήνα με μία νίκη περισσότερη (14-12), αλλά αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός από τους Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, νοκ άουτ τέθηκαν και οι Ματ Τζάνινγκ και Γκαρίνο, αυξάνοντας τους πονοκεφάλους για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα