back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οπαδός του Παναθηναϊκού έχασε το μάτι του στα επεισόδια του ΟΑΚΑ

Διαβάστε επίσης

Ένας 31χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που πήρε μέρος στα επεισόδια με τα ΜΑΤ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχασε την όραση από το ένα του μάτι.

Την όρασή του από το ένα μάτι έχασε οπαδός του Παναθηναϊκού, μετά από χτύπημα που δέχτηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο ΟΑΚΑ στο κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του στο «enikos.gr», ο 31χρονος βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου -στις καντίνες που είθισται να βρίσκονται έξω από τα περισσότερα γήπεδα- μαζί με δύο ακόμα άτομα, όταν τα επεισόδια άρχισαν να επεκτείνονται προς το μέρος τους.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, αρχικά χτυπήθηκαν οι δύο άλλοι της παρέας, την ώρα που ο ένας από αυτούς την προσπαθούσε να βοηθήσει ΑμεΑ που είχε πέσει από αμαξίδιο. Το πιο ισχυρό χτύπημα, όμως το δέχτηκε ο 31χρονος.

«Ένας αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ στο πρόσωπο, με γκλοπ, κοντά στη μύτη και το μάτι. Όπως του είπαν οι γιατροί το μάτι του έχει κοπεί στα δύο, γι’ αυτό και έχει επέλθει τύφλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «enikos.gr» ο ένας από τους δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχει δοθεί από την οικογένεια εντολή να κατατεθεί μήνυση, ενώ ήδη έχει μεταβεί στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος, αστυνομικοί για να τους πάρουν κατάθεση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα