back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σκληρή επίθεση Γερουλάνου στον Μπακογιάννη με αφορμή τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του

Διαβάστε επίσης

«Τώρα ξέρουμε από που ήρθε το σύνθημα η Αθήνα μας ανήκει. Πίσω από τα λόγια για ανανέωση με εμπειρία, στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μιας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο. Με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο», τονίζει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

«Όχι ένας, όχι δύο, αλλά έξι στους δέκα Αντιδημάρχους της δημαρχίας Κακλαμάνη, που άφησε εποχή με την ανικανότητα της, βρίσκονται μέσα στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη. Συμπεριλαμβανομενου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που “επέβλεπε” την χρεοκοπία του Δήμου», επισημαινει ο κ. Γερουλάνος και προσθέτει «άφησαν τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια έλλειμμα και χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες , όλων μας, για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα είκοσι εκατομμύρια».

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε και σε ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο. Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να λειτουργήσουν μια χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα, τόνισε.

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κρίμα. Σε μια νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιαννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον δήμο την εποχή του καταστροφικού “πάρε- δώσε”. Με τέτοια βαρίδια, “Αθήνα ψηλά ” δεν πας».

Λία Ιατρίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα