back to top
15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η παγκόσμια γαστρονομική βραδιά αφιερωμένη στην Γαλλία έρχεται και στην Αθήνα

Διαβάστε επίσης

Την ευκαιρία να απολαύσουν πιάτα της γαλλικής κουζίνας, σε περισσότερα από 110 εστιατόρια σε όλη τη χώρα θα έχουν οι Έλληνες στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την κουζίνα της Γαλλίας.

Soupe à loignon traditionnelle, coq au vin, Joues de boeuf à la bourguignonne, escargots à la bourguignonne με την συνοδεία γαλλικών κρασιών και φυσικά για επιδόρπιο μεταξύ άλλων, Crème brûlée, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι επιλέξουν ένα από τα 43 εστιατόρια της Αττικής που θα γιορτάσουν την γαλλική κουζίνα με ειδικό μενού.

Τα ειδικά διαμορφωμένα μενού περιλαμβάνουν ορεκτικά,σαλάτες, κυρίως πιάτο, πιατέλες γαλλικών τυριών, επιδόρπιο και συνοδεύονται με κρασί. Οι τιμές των ειδικά διαμορφωμένων μενού ξεκινούν από 20 ευρώ/ατομο.

 Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που διοργανώνεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από το γαλλικό υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων και τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο Σεφ Alain Ducasse, με στόχο να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ίδια μέρα τη γαλλική κουζίνα, τις παραδόσεις και τις αξίες της κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης παγκόσμιας γαστρονομικής βραδιάς.

Πότε; Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Πού; Παντού σε όλο τον κόσμο!

Στις 21 Μαρτίου 2019, χιλιάδες Σεφ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο θα σερβίρουν την ίδια μέρα ένα παραδοσιακό γαλλικό δείπνο στους πελάτες τους. Μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας και απόλαυσης των γεύσεων της Γαλλίας!

Πάνω από 3.000 εστιατόρια σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν φέτος σε αυτή τη γαλλική γιορτή της γαστρονομίας εκ των οποίων 114 στην Ελλάδα σε 34 ελληνικές πόλεις !

Δείτε τον κατάλογο με τα μενού των εστιατορίων που συμμετέχουν στην Ελλάδα στο ακόλουθο link και κλείστε από τώρα τραπέζι:

http://bit.ly/GoodFrance-katalogos2019

Πληροφορίες για τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην Ελλάδα στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Γαλλίας :

Στα ελληνικά  http://bit.ly/GoodFrance19-el

Στα γαλλικά http://bit.ly/GoodFrance19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα