back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια ισχυρή Ευρώπη

Διαβάστε επίσης

«Στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου οι πολίτες της Ελλάδος, αλλά και της Ευρώπης θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό, θα ψηφίσουν για μια νέα Ευρώπη που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές στους νέους, αλλά και ασφάλεια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες».

Αυτό δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος το μεσημέρι της Πέμπτης στη σύνοδο των ηγετών του ΕΛΚ  στις Βρυξέλλες.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε ότι σε αυτή τη σημαντική μάχη η ΝΔ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή και τόνισε πως ο ίδιος μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα ότι «την επόμενη μέρα η φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη θα μετράει και πάλι και η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει στην Ε.Ε. αυτά που πραγματικά της αξίζουν».

«Γι’ αυτό, στις ευρωεκλογές που έρχονται ψηφίζουμε και για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια ισχυρή Ευρώπη που αλλάζει», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του ΕΛΚ για αναστολή συμμετοχής του κόμματος του κ. Ορμπαν, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ «ήταν το πρώτο από τα μεγάλα κόμματα του ΕΛΚ που δημόσια ζήτησε να ληφθούν μέτρα» και πρόσθεσε ότι το ΕΛΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν αρχές και αξίες όσον αφορά στην επιβολή του κράτους δικαίου και στη διάκριση των εξουσιών.

Εξέφρασε για το λόγο αυτό την ικανοποίηση της ΝΔ για την απόφαση αυτή που, όπως είπε, «δίνει και μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τη ΝΔ με φωνές ακραίες και φωνές λαϊκισμού».

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα