back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παναθηναϊκός: «Μπαχαλάκηδες έκαναν τα επεισόδια στο ντέρμπι»

Διαβάστε επίσης

Με τον Παναθηναϊκό να απολογείται για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι, αλλά και τον Ολυμπιακό να κάνει παρέμβαση ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για την ένσταση που κατέθεσαν οι «πράσινοι» κατά της διακοπής του αγώνα.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκαν ότι έγινε η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο στην αρχή του ματς, αλλά και στη συνέχεια τα επεισόδια που προκάλεσαν τη διακοπή όμως πήραν αποστάσεις από αυτά που αναφέρονται στις σχετικές εκθέσεις.

Επίσης υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιαιοπραγία στην είσοδο οπαδών στην αρχή του ματς, επεσήμανε ότι είχε ζητηθεί από την αστυνομία την ύπαρξη διμοιρίας πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας και υπογράμμισε ότι τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, από μπαχαλάκηδες που έχουν σκοπό μόνο την πραγματοποίηση επεισοδίων.

Στο σημείο αυτό υποστήριξαν ότι αποτελεί σημείο υπέρ της ΠΑΕ ότι το γήπεδο εκκενώθηκε χωρίς καμία διαταγή, ότι οι υπεύθυνοι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να συνεχιστεί το ματς και χαρακτήρισαν αδικαιολόγητη την απόφαση με τον διαιτητή να μην περιμένει ως όφειλε να συμπληρωθεί το διάστημα της μίας ώρας που αναφέρει ο κανονισμός για να ανακοινώσει τη διακοπή.

«Εγιναν γεγονότα που δεν τιμούν την ομάδα μας. Τα καταδικάσαμε, θεωρούμε ότι δεν είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη αλλά υπάρχει η αντικειμενική ευθύνη των κανονισμών», τόνισε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Άλκης Παπαντωνίου ενώ υποστήριξε για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο…

«Ελαβαν χώρα με τρόπο που δεν τιμά την ομάδα μας. Κατά την είσοδο στο πέμπτο λεπτό δεν έγινε καμία βιαιοπραγία, καλό θα ήταν να εκτιμηθεί αυτό. Υπάρχουν σφάλματα από την Αστυνομία. Είχε ζητηθεί διμοιρία πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, δεν υπήρχε λόγω ασυνεννοησίας.

Το ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο στάδιο. Εχει ειδικότερες συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπιστούν καλύτερα πρωτίστως από την Αστυνομία. Υπάρχει μια ομάδα ατόμων που βγαίνουν έξω για να συγκρουστούν με δυνάμεις. Θεωρούμε ότι δεν είναι φίλαθλοι, βρίσκουν αφορμή και σε κάποια τέτοια ματς βρίσκουν πρόσφορο έδαφος για να συγκροτούν με την αστυνομία. Είναι οι λεγόμενοι μπαχαλάκηδες», τόνισε.

Για την διακοπή του αγώνα υποστήριξε:

«Η διακοπή έγινε 20.44. Ο διαιτητής όταν βγήκε φάνηκε ότι θα συνεχιστεί ο αγώνας, τελικά το διέκοψε 33 λεπτά μετά τη διακοπή του. Πρέπει να εξαντλούνται τα περιθώρια, για να τελειώνουν τα παιχνίδια».

Η απόφαση για την υπόθεση θα ανακοινωθεί αύριο.

ANΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα