back to top
16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

16.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σπ. Δανέλλης: «Δεν θα θέσω εν αμφιβόλω την κυβερνητική πλειοψηφία»

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα θέσω εν αμφιβόλω την κυβερνητική πλειοψηφία στο ενδεχόμενο που είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο και εκλεγώ», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στάση των 2» και στον Άρη Τόλιο απαντώντας στις κατηγορίες του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη περί συναλλαγής και ανηθικότητας, ο κ. Δανέλης είπε με δόση ειρωνείας «Θέλω να καταγγείλω τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα γιατί δεν με έκανε Υπουργό, δεν μου έδωσε ούτε ένα δήμο, ούτε την περιφέρεια, αλλά θα είμαι συνυποψήφιος με 41 ακόμα υποψηφίους σε μια αχανή εκλογική περιφέρεια. Αυτά είναι καταφανώς αστεία».

Σημείωσε δε ότι η Κυβέρνηση θα έπρεπε να είχε άρει προ πολλού το ασυμβίβαστο βουλευτή – ευρωβουλευτή, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχε φέρει και νωρίτερα την τροποποίηση συνολικά του εκλογικού νόμου. Θύμισε ωστόσο ότι και η Κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου είχε φέρει δύο μήνες πριν από τις ευρωεκλογές, την πρότασή της στην οποία υπήρχε πρόβλεψη για άρση του ασυμβιβάστου, αλλά τελικά την πήραν πίσω, ενώ χαρακτήρισε την πρόσκληση Μητσοτάκη στους βουλευτές του – υποψήφιους του ευρωψηφοδελτίου, υποκριτική και εκ του ασφαλούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα