back to top
18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Ν. Ηλιόπουλου – Κ. Μίχαλου

Διαβάστε επίσης

Στους τομείς όπου θα μπορούσε να χτιστεί ένας ανοιχτός και ειλικρινής δίαυλος επικοινωνίας με τον ΕΒΕΑ, τόσο στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην Αθήνα, όσο και σε μία συνολική ανταλλαγή απόψεων για τα κεντρικά ζητήματα του δήμου, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τη διοικητική επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Όπως επισήμανε ο Νάσος Ηλιόπουλος, η ύπαρξη ενός ανοικτού και ειλικρινούς διαλόγου, «δε σημαίνει απαραίτητα ότι πάντα θα υπάρχει κοινή προσέγγιση, ωστόσο δεν πρέπει να συζητάμε μόνο όταν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα, έτσι ώστε να κάνουμε περιορισμό της ζημιάς».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, αφού καλωσόρισε τον κ. Ηλιόπουλο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις στην πρωτεύουσα. Όπως επεσήμανε, τα προβλήματα αυτά δεν είναι απλά, ούτε βεβαίως μπορούν να λυθούν μονάχα με ενέργειες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Είναι όμως συγκεκριμένα και απαιτούν αντιμετώπιση με ολοκληρωμένη στρατηγική, με συντονισμένες δράσεις και με συνένωση δυνάμεων μεταξύ δήμου, επιχειρηματικών φορέων και πολιτείας» όπως είπε, διαβεβαιώνοντας ότι το ΕΒΕΑ μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής εικόνας της πρωτεύουσας.

Newsroom Αθήνα 9.84 με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα