back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Μυρσίνη Λοΐζου εισέπραττε για χρόνια τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Διαβάστε επίσης

Καταδικαστική απόφαση σε βάρος της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μυρσίνης Λοΐζου, η οποία εισέπραττε παρανόμως επί σειρά ετών παράνομα τη σύνταξη της μητέρας της, η οποία έφυγε απο τη ζωή τον Αύγουστο του 2007, σε ηλικία 67 ετών, φέρνει στο φως οι εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η υποψήφια ευρωβουλευτής καταδικάστηκε τις 28/2/2017 από το Εφετείο Αθηνών σε 2 χρόνια φυλάκιση με τριετή αναστολή γα παράνομο περιουσιακό όφελος.

Συνολικά είχε, όπως αναφέρεται, είχε εισπράξει παράνομα 52.000 ευρώ για 69 μήνες. Μάλιστα η εφημερίδα δημοσιοποιεί την απόφαση 905 του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών της 28ης Φεβρουαρίου 2017, στην οποία αναφέρεται ότι, η Μυρσίνη Λοΐζου «ξέχασε» να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας της και εισέπραξε παράνομα €52.000 για 69 μήνες. Μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει πληρώσει τίποτα και με τις προσαυξήσεις, χρωστά το συνολικό ποσό των 94.000 ευρώ.

Επίσης, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι, η κ. Λοΐζου θα βρεθεί τον προσεχή Μάιο και πάλι αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη για οφειλές στο Δημόσιο.

Επίθεση Τζανακόπουλου στη ΝΔ

«Είμαι βέβαιος ότι, η κυρία Λοΐζου θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Alpha, με αφορμή τα δημοσιεύματα, επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ και τα φιλικά της ΜΜΕ βάζουν σε λειτουργία μια κρεατομηχανή που στοχοποιεί πρόσωπα». Θέλουν κανένας να μην έχει το θάρρος να κινητοποιηθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα