back to top
18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

18.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υιοθετήστε Ένα Αδέσποτο – Kάντε Click Στη Στοργή

Διαβάστε επίσης

Θα θέλατε να είχατε έναν σκύλο, αλλά ακόμη δεν το έχετε πάρει απόφαση; Κάντε click στη στοργή και «Υιοθετήστε ένα αδέσποτο».

Ο δήμος Αθηναίων ενεργοποιεί και πάλι το πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων. Ένα από τα σκυλάκια που «συστήνονται» μπορεί σύντομα να αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Όλα τα σκυλάκια που αναζητούν μια φιλόξενη στέγη και διατίθενται για υιοθεσία εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας του δήμου Αθηναίων. Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Το μόνο που απομένει είναι να βρουν αγάπη, φροντίδα και μία ζεστή αγκαλιά.

Η διαδικασία υιοθεσίας είναι απλή και γρήγορη

Αρκεί μία υπεύθυνη δήλωση επικυρωμένη για το γνήσιο της υπογραφής του ενδιαφερομένου που γίνεται επί τόπου στην Υπηρεσία Αστικής Πανίδας του δήμου Αθηναίων.

Πληροφορίες στα γραφεία του Τμήματος Αστικής Πανίδας στο κέντρο της Αθήνας (Αιόλου 47, 1ος όροφος). Τηλ επικοινωνίας 2103239201-202 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, 09.00 έως 14.00.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμος Αθηναίων διατηρεί πάντα το δικαίωμα επικοινωνίας με τον ανάδοχο και ενημέρωσης για την κατάσταση της υγείας και τον τρόπο ζωής του υιοθετημένου ζώου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα