back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

2819 κρούσματα και 162 θανάτους από τον κορωνοϊό μετρά συνολικά η χώρα, καθώς το τελευταίο 24ωρο προστέθηκαν στις λίστες της πανδημίας, 9 νέα κρούσματα και ακόμη 2 θάνατοι. Σημαντική μείωση καταγράφεται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύονται 23 ασθενείς covid-19

Οι οργανωμένες παραλίες κέρδισαν σήμερα το στοίχημα της επαναλειτουργίας τους, με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης και απέσπασαν τα εύσημα των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης.. Αφιέρωσαν στη χώρα μας σειρά θετικών ρεπορτάζ, κάνοντας μάλιστα εκτενείς αναφορές στις πολύ καλές επιδόσεις της χώρας μας στον έλεγχο της πανδημίας.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται τώρα στις εκκλησίες, καθώς από αύριο τα ιερά μυστήρια θα τελούνται παρουσία πιστών.

Το επόμενο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί ακολουθεί τη Δευτέρα, 18 του μήνα, καθώς απελευθερώνονται οι μετακινήσεις σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και από και προς την Κρήτη, ενώ ρολά ανεβάζουν πολυκαταστήματα, εμπορικά κέντρα και το σύνολο σχεδόν των επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών.

Αντίστροφη μέτρηση και για το άνοιγμα της εστίασης, που αναμένεται στις 25 Μαίου. Τους όρους και τις προϋποθέσεις θα αναλύσει διεξοδικά, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, κατά τη διάρκεια της αυριανής ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας.

«Ευσεβείς πόθους της αντιπολίτευσης» χαρακτηρίζει το Υπουργείο Οικονομικών δημοσιεύματα περί σχεδίου μείωσης των μισθών στο Δημόσιο και ξεκαθαρίζει ότι ” η κυβέρνηση ουδέποτε σχεδίασε, ούτε σχεδιάζει μειώσεις μισθών στο Δημόσιο». Νωρίτερα αναφορά στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκανε και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος καταλόγισε στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, σχέδιο εσωτερικής υποτίμησης βγαλμένο απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ.

Στο Φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε η κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, με τις νέες κατηγορίες εργαζομένων που δικαιούνται αποζημίωση ειδικού σκοπού, εξαιτίας της πανδημίας.

Ένα δίωρο τηλεοπτικό πρόγραμμα, γεμάτο μουσική και ευφάνταστες σκηνοθετικές παρεμβάσεις, με τίτλο Σάιν ε λαίτ – άναψε ένα φως – αντικαθιστά φέτος την eurovision.. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, ο μεγάλος τελικός ματαιώθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Παρότι δεν υπάρχει διαγωνιστικό μέρος, η ΕΡΤ δίνει στους φαν της διοργάνωσης, τη δυνατότητα να επιλέξουν τα τρία πιο αγαπημένα τους τραγούδια, ψηφίζοντας στην διαδικτυακή πλατφόρμα της δημόσιας τηλεόρασης, έως τα μεσάνυχτα αύριο. Θυμίζουμε ότι την Ελλάδα εκπροσωπεί η 17χρονη Ελληνίδα Στεφανία Λυμπερακάκη που ζει στην Ολλανδία με το τραγούδι «Supergirl»

Ευρεία χρήση δακρυγόνων έκαναν οι πολωνικές αρχές στη Βαρσοβία, προκειμένου να διαλύσουν ογκώδη διαδήλωση κατά της καραντίνας.

Και ο καιρός…

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 39 βαθμούς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα