back to top
20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει ο Παπασταθόπουλος στην εθνική ομάδα

Διαβάστε επίσης

Για τη Ζένιτσα αναχώρησε η αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από το Μπαντ Ραγκάζ της Ελβετίας, όπου παρέμεινε μετά τον αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τη Βοσνία Ερζεγοβίνη για τη 2η αγωνιστική των Προκριματικών του EURO 2020 και βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδειξε επιλεγμένα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση με το Λιχτενστάιν και μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τον προσεχή αντίπαλο. Εξάλλου, ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήρε όλες τις πληροφορίες από τον άμεσο συνεργάτη του Στέλιο Γιαννακόπουλο, ο οποίος βρέθηκε στη Ζένιτσα το Σάββατο για να δει από κοντά την ομάδα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας, δεδομένη πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο αρχικό σχήμα. Εφόσον διατηρηθεί το 4-2-3-1, το ερωτηματικό θα είναι η παρουσία του Δημήτρη Κουρμπέλη, από την στιγμή που τα δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του ΕURO 2020, μπορεί να μετακινηθεί στη μεσαία γραμμή, εκτός αν η διάταξη αλλάξει σε 3-5-2. Σε αυτή την περίπτωση, θα παραμείνει στο κέντρο της άμυνας.

Αναφορικά με τις επιλογές στην επίθεση, ο Τάσος Δώνης αναμένεται να ξεκινήσει στον αγώνα της Τρίτης και θα πάρει τη θέση του τραυματία Κώστα Μήτρογλου.

Στο μεταξύ, ο Φιορίν Ντουρμισάι ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας την Κυριακή. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό, στη διάρκεια της ημέρας, η FIFA να δώσει το «πράσινο φως» προκειμένου ο παίκτης να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα