back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Π. Πολάκη

Διαβάστε επίσης

Βόμβα μολότοφ εκτόξευσε τα ξημερώματα άγνωστος στο σπίτι του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος πλησίασε το σπίτι και εκτόξευσε τη μολότοφ, στον αύλιο χώρο, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Εκείνη την ώρα, στο σπίτι βρισκόταν η κόρη και η σύζυγός του υπουργού, καθώς επίσης και ένας αστυνομικός με πολιτικά.

Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, απ’ όπου ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ οι άλλοι τρεις εξετάζονται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με την υπόθεση.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Για την επίθεση στο σπίτι του κ. Πολάκη το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται και η κοινωνία στέκεται απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Π. Πολάκη αποτελεί μια άθλια ενέργεια, που προσιδιάζει σε πρακτικές του υπόκοσμου. Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η κυβέρνηση εκφοβίζονται, και ότι η κοινωνία στέκεται σύσσωμη απέναντι σε τέτοιες πρακτικές».

Π. Πολάκης: Δεν ψαρώνω

Άμεση ήταν η απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Παύλου Πολάκη, στο Facebook. Κάνει λόγο για παρακράτος και αναφέρει ότι «φτάνει η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ενταύθα….

1) Το ξέρω πως σας έτσουξε πολύ η επιτυχία της εκδήλωσης στα Σφακιά και οι ανακοινώσεις που κάναμε χθες στην Κρήτη για την αντιμετώπιση της θεομηνίας και το ΒΟΑΚ με το Χρήστο το Σπιρτζη .
2) Το ξέρω πως ΦΟΒΑΣΤΕ γιατί φτάνει -επιτέλους και παρά όλα όσα χρησιμοποιήσατε- η ώρα των διώξεων για μια σειρά σκάνδαλα που έχω συμβάλλει στην αποκάλυψη τους .
3) Ειστε θρασύδειλα όντα
4) ΔΕΝ ΨΑΡΩΝΩ, ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΩ !
Αυτά …ως απάντηση σε σας και στο τσογλανάκι που στείλατε να ρίξει μολότοφ στο σπίτι μου στην Αθήνα στις 5.30 το πρωί ..
ΠΡΟΣ φίλους συγγενείς συντρόφους και γνωστούς :ΟΛΑ ΠΡΥΜΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!»

polakis.jpg

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα