19 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

19 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Λουτσέσκου: «Με αφήνουν αδιάφορο τα σενάρια…»

Διαβάστε επίσης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρουμανική ιστοσελίδα «telekomsport.ro», ο Ραζβάν Λουτσέσκου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τον ΠΑΟΚ στο τέλος της σεζόν.

«Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ.

Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ», υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός απαντώντας στην ερώτηση γύρω από το μέλλον του.

Ο 50χρονος προπονητής του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας του προς τον τίτλο μετά από πολλά χρόνια.

«Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός στην πόλη, αλλά έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές για το τέλος. Υπάρχει μια καλή διαφορά για εμάς στην βαθμολογία και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και πολύ συγκεντρωμένοι στον στόχο μας.

Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε σε μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και δύο εβδομάδες από τότε που χάσαμε για τελευταία φορά, είναι ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν με το νταμπλ.

Όλοι είναι πολύ πιο ώριμοι από ό, τι πέρυσι, γνώρισα μια πολύ σκληρή εμπειρία. Ωστόσο, οι αποφάσεις που ελήφθησαν πέρυσι ήταν εντελώς άδικες, μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο».

ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΝΙΑΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα